Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η θωρακισμένη λιμουζίνα του Πούτιν -Το Ρωσικό «Beast» [Βίντεο]





Όλοι γνωρίζουμε το «τέρας», την τεραστίων διαστάσεων και μοναδική στον κόσμο λιμουζίνα του Μπαράκ Ομπάμα, γνωστή και ως «The Beast» που του προφέρει απαράμιλλη ασφάλεια σε κάθε του μετακίνηση, εντός ή εκτός των ΗΠΑ.
Η θωρακισμένη λιμουζίνα του Πούτιν -Το Ρωσικό «Beast» [Βίντεο] - Εικόνα0

(φωτογραφίες: Mercedes Benz) Ως «αιώνιοι» ανταγωνιστές δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα ανάλογο όχημα και ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αν και κάπως πιο ταπεινό από αυτό του Αμερικανού ομολόγου του.
Η θωρακισμένη λιμουζίνα του Πούτιν -Το Ρωσικό «Beast» [Βίντεο] - Εικόνα1Ο Πούτιν έχει ως επίσημο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του την Mercedes 600 Pullman Guard, σαν και αυτή που τον παρέλαβε την Παρασκευή από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όταν και προσγειώθηκε.
Η θωρακισμένη λιμουζίνα του Πούτιν -Το Ρωσικό «Beast» [Βίντεο] - Εικόνα2
(φωτογραφίες: Mercedes Benz) Το αυτοκίνητο δεν είναι απλώς μια διευρυμένη έκδοση της S-Class της Mercedes, αλλά είναι η κορυφαία εκδοχή της, με το όλο κονσεπτ να βασίζεται στην ναυαρχίδα της σειράς, την 600αρα, με μεγαλύτερο μήκος, δεκάδες επιπλέον αξεσουάρ άνεσης και με ειδική θωράκιση για να προστατεύει τους επιβάτες της από κάθε πιθανή απειλή.
Η θωρακισμένη λιμουζίνα του Πούτιν -Το Ρωσικό «Beast» [Βίντεο] - Εικόνα3
(φωτογραφίες: Mercedes Benz) Το αυτοκίνητο που κινείται από το κλασσικό 6λιτρο κινητήρα που έχει δεχθεί βελτιώσεις και τώρα φτάνει τα 6,6 λίτρα, έχει μεγαλύτερο πατωμα κατά 1,5 μέτρο, ενώ διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα τεχνολογίας, τα οποία και εξασφαλίζουν ένα πλήρες conference χώρο για τον Πρόεδρο.
Η θωρακισμένη λιμουζίνα του Πούτιν -Το Ρωσικό «Beast» [Βίντεο] - Εικόνα4
(φωτογραφίες: Παντελής Σάιτας/ΑΠΕ) Η Mercedes 600 Pullman Guard που πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Γερμανό κατασκευαστή το 2008 (ένα καινούργιο μοντέλο, η Mercedes Maybach Pullman παρουσιάστηκε πέρσι τέτοια εποχή) κόστισε στο Ρωσικό δημόσιο σύμφωνα με πληροφορίες 1.620.000 δολάρια.
Η θωρακισμένη λιμουζίνα του Πούτιν -Το Ρωσικό «Beast» [Βίντεο] - Εικόνα5
(φωτογραφίες: Παντελής Σάιτας/ΑΠΕ) Όπως είναι αναμενόμενο, τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν ανακοινώνονται για λόγους ασφαλείας.
Η θωρακισμένη λιμουζίνα του Πούτιν -Το Ρωσικό «Beast» [Βίντεο] - Εικόνα6
(φωτογραφία: Μενέλαος Μυρίλλας/SOOC)
iefimerida.gr
apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου