Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Deutsche Bank





Η τράπεζα Deutsche Bank, η οποία βρίσκεται εν μέσω μιας αύξησης κεφαλαίων αξίας 8 δισ. ευρώ, αρνήθηκε να σχολιάσει



Ο κινεζικός όμιλος HNA είναι πλέον ο μεγαλύτερος μέτοχος της Deutsche Bank, με μερίδιο 9,9%.

H ΗΝΑ αύξησε το ποσοστό της, γεγονός που την καθιστά τον μεγαλύτερο μέτοχο, μπροστά από το Κάταρ, το οποίο κατέχει σχεδόν το 10% των μετοχών και δικαιωμάτων αγοράς, και από την BlackRock, που κατέχει το 6,1%, όπως μεταδίδει το Reuters.

Η γνωστοποίηση στις ρυθμιστικές αρχές αναμένεται στις επόμενες ημέρες, ανέφεραν δύο πηγές που είναι γνώστες του θέματος.

Η τράπεζα Deutsche Bank, η οποία βρίσκεται εν μέσω μιας αύξησης κεφαλαίων αξίας 8 δισ. ευρώ, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, όπως επίσης αρνήθηκε και η C-Quadrat.


Η κίνηση δημοσιοποιήθηκε πρώτη φορά από το πρακτορείο Bloomberg χθες.

Ο κινεζικός όμιλος βρίσκεται σε φάση επέκτασης που έχει προχωρήσει από την παραδοσιακή του ενασχόληση με την αεροπλοΐα και τη διαχείρηση συστημάτων στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, επενδύοντας σε εταιρείες διαχείρησης κεφαλαίων και καταναλωτικής πίστης για την ανάπτυξή του στην Κίνα και στο εξωτερικό.
Οι κινήσεις δείχνουν μια ευρύτερη ώθηση της Κίνας προς τον χρηματοοικονομικό τομέα παγκοσμίως καθώς το Πεκίνο ενθαρρύνει τον επιχειρηματικό του κλάδο να επεκταθεί στο εξωτερικό, παρότι αντιμετωπίζει αυξημένη επιτήρηση από τις ρυθμιστικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης.
http://www.ksipnistere.com/2017/05/deutsche-bank.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου